Informacja prasowa Warszawa, 09.08.2018 r.Jak zadbać o swój organizm w czasie biegunki, aby szybko wrócić do formy?Biegunka jest re
Masz piękne, ciemne włosy, ale brakuje im blasku czy wyraźnego odcienia. Wydają Ci się nijakie i zastanawiasz się, czy zmienić na trwałe ich kolor. Czy użyć farby do włosów, a może wystarczy szampon koloryzujący, który z
Warszawa, 20 października 2017Enel-Sport wzmacnia zespół z zakresu chirurgii kręgosłupa – do grona specjalistów Kliniki dołącza prof. Jan Podgórski Absolwent Wydziału Lekarskiego Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi, by�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 2 stycznia 2020r.Za pasem nowy rok, a wraz z nim noworoczne postanowienia. W 2020 znów planujesz schudnąć, wrócić na siłownię lub nauczyć się nowego języka? To świetnie – robiąc coś dla sieb
Warszawa, 31 stycznia 2020 r.Koronawirusy – komentarz ekspercki – lek. med. Joanna Pietroń, internista (Centrum Medyczne Damiana)CoV czyli koronawirusy to grupa wirusów, które zwykle powodują łagodne choroby przeziębieniowe
Warszawa, 10 lipca 2018 r.NOWOŚĆ rekomendowana przez specjalistów*HEXATIAB® – pierwsza pomoc w leczeniu infekcji intymnych W czasie wakacji rośnie ryzyko infekcji intymnych u kobiet. Wpływa na to wiele czynników związanych
Informacja prasowaWarszawa, 26 kwietnia 2018 r.Ludzkie oko w trakcie życia człowieka przechodzi diametralne zmiany. W okresie niemowlęcym zmysł wzroku rozwija się w szalonym tempie z dnia na dzień, a organizm przygotowuje się
Warszawa, 5 grudnia 2017 r.Poradnik dla na narciarzy i snowboardzistów, czyli o tym jak przygotować formę do bezpiecznego wypoczynku na stokuWiększość narciarzy i snowboardzistów doskonale zdaje sobie sprawę , że uprawianie
Informacja prasowaPoznań, 25 maja 2018 r.Obecnie w naszej diecie niezaprzeczalnie króluje cukier. Nawet jeśli nie używamy go w czystej postaci, dostarczamy go naszemu organizmowi poprzez gotowe produkty spożywcze, takie jak kupn
Polne smaki – jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie n