Informacja prasowaWarszawa, 27 listopada 2017 r.W okresie ciąży organizm kobiety wystawiony jest na wielką próbę. Dlatego w tym czasie należy zwracać szczególną uwagę na to, co jemy, by zapewnić sobie regularny dopływ wit
Informacja prasowaPoznań, 6 lutego 2018 r.Menu na ostatnią sobotę karnawału z tortillą w roli głównejJuż niedługo okres hucznych zabaw karnawałowych dobiegnie końca. 14 lutego wypada Środa Popielcowa, która zwiastuje ro
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego
Kwitnąca wiosna na talerzu, czyli kwiaty w menuKwiaty w kuchni mogą wydawać się dość ekstrawagancką propozycją, zważywszy na to, że przez większość osób postrzegane są jedynie jako ozdoba. Oprócz dekoracji domu można
Upalna pogoda inspiruje zarówno do odkrywania nowych krain, jak i do dalekich podróży… kulinarnych. Niezwykle sycącą, prostą i wnoszącą powiew świeżości do codziennej kuchni potrawą jest gruzińskie chaczapuri. Chrupiące
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 czerwca 2020 r.Relacja córki z ojcem – jak wpływa na dorosłe życie kobiety?Córeczka tatusia – choć niektórym to określenie kojarzy się negatywnie, to w rzeczywistości każda z dziewczyn c
Informacja prasowa Wrocław, 10 grudnia 2019 r. Nestmedic poszerza współpracę ze szpitalem w Białej Podlaskiej Pregnabit – telemedyczny system KTG, flagowy projekt firmy Nestmedic systematycznie zwiększa dostępność swoje
Śledząc mapę kulinarną świata szybko odkryjemy, że zasada „co kraj, to obyczaj” jest szczególnie żywa w kwestii śniadań. Jak wygląda klasyczny, francuski petit déjeuner? Ile kalorii ma wyjątkowo syte śniadanie angiels
Informacja prasowaWarszawa, XX marca 2018 r.Niebezpieczne światło XXI wieku? O wpływie ekranów LED na wzrokPostęp technologii ułatwiających życie idzie w parze z rozwojem elektronicznej rozrywki. Jednak bez względu na to, c
Burgery już dawno przestały być synonimem niezdrowego jedzenia typu fast food z przydrożnej budki. Serwują je modne food trucki, specjalizujące się w serwowaniu tego klasycznego, amerykańskiego przysmaku, burgery goszczą też