4 lutego Międzynarodowy Dzień Walki z Rakiem Inf. prasowa 02.02.2018 r.ŚWIATOWY DZIEŃ WALKI Z RAKIEM: RÓB BADANIA PROFILAKTYCZNE4 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Walki z Rakiem. To okazja do spr
Czysty zysk dla zdrowia– 3 zasady clean eating na wiosnęWiosna to idealny czas, aby zadbać o siebie, zaczynając od sposobu odżywiania. Wbrew pozorom nie musi to oznaczać przejścia na kolejną modną, restrykcyjną dietę elim
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 r.Polskie warzywa i owoce – na szczęście i dobre… życie!Warzywa i owoce – smaczne, niskokaloryczne, sycące, a przede wszystkim zdrowe. Mogą stanowić dodatek do posiłku bądź sa
Informacja prasowaPoznań, XX czerwca 2018 r.Drugie życie herbaty- herbaciany food waste ogrodowyŻycie w zgodzie z ekologią wbrew pozorom nie musi być trudne i pracochłonne – wystarczy wprowadzić kilka dobrych nawyków.
¬Włocławek, 6 grudnia 2017 r.Powiedz to na słodko! W szale przedświątecznych zakupów i domowych porządków łatwo zapomnieć o tym, że w święta najważniejsze są relacje. Szczere i serdeczne, z ludźmi bliskimi sercu i ty
26,6% kobiet i ok. 10% mężczyzn chorych na łuszczycę rezygnuje z leczenia po podjęciu decyzji o dziecku, wynika z badania przeprowadzonego przez AMICUS Fundacja Łuszczycy i ŁZS w ramach kampanii „Planujemy Nowe Życie”Łusz
Informacja prasowaWarszawa, 13 sierpnia 2018Różne wcielenia marchewki – co zrobić z tym warzywem podpowiadają dietetycy zawodników FC BarcelonaPrzygotowując posiłki mamy wykorzystują w kuchni owoce oraz warzywa pełne wita
Informacja prasowa: Sedar S.A.Październik 2017 r. Burgery w zdrowym rytmie slow!Burgery – kiedyś kojarzone wyłącznie z fast foodem, dziś stały się jednym z najmodniejszych i najbardziej kreatywnych dań. Pełne różnor
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 sierpnia 2019r.Przychodzi Polak do stomatologa – poznaj 5 częstych przyczynWizyta w gabinecie dentystycznym zdecydowanie nie należy do ulubionych „zajęć” Polaków. Lekarze stomatolodzy zgodni
Informacja prasowaŁódź, 20 listopada 2017 r. Hummus – czyli przysmak prosto z Kuchni Bliskiego Wschodu Kuchnia Bliskiego Wschodu słynie z wykorzystywania wielu warzyw, roślin strączkowych, ziół i aromatycznych przypr