Informacja prasowa Warszawa, 31.07.2018 r.Co powinien zawierać dobry preparat na biegunkę?Biegunka to problem, który prędzej czy p
4 lutego Międzynarodowy Dzień Walki z Rakiem Inf. prasowa 02.02.2018 r.ŚWIATOWY DZIEŃ WALKI Z RAKIEM: RÓB BADANIA PROFILAKTYCZNE4 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Walki z Rakiem. To okazja do spr
Informacja prasowaWarszawa, 4 stycznia 2018 r.Twoje okulary parują po wejściu do pomieszczenia? Musisz to przeczytać!Kiedy za oknem pojawiają się niskie temperatury, dla użytkowników okularów rozpoczyna się okres zmagań si
Informacja prasowaWarszawa, 7 grudnia 2016 r.Bakalie – świąteczny „must have” nie tylko w kuchni Świąteczny dom pachnie korzennymi przyprawami i bakaliami. Stały się one nieodłącznym składnikiem przygotowywanych s
Materiał eksperckiPoznań, 3 lutego 2017Mikroflora jelitowa – fakty i mity o bakteriachW naszym ciele żyje wiele jeszcze niezbadanych mikroorganizmów, ich łączna waga w samych jelitach może wynosić nawet 2 kilogramy. Najwi�
Informacja prasowaWarszawa, 23 kwietnia 2018 r.Coraz więcej podróżujemy po świecie i podczas wycieczek próbujemy lokalnych przysmaków. Po powrocie, chętnie powracamy do poznanych smaków, jedząc ulubione dania w restauracjach
W leczeniu łuszczycypotrzeba indywidualizacji i kompleksowego podejściaZaledwie co czwarty pacjent z łuszczycą jest zadowolony z efektów terapii w postaci zmniejszenia zmian skórnych i tylko co trzeci mówi o poprawie kondycji
Informacja prasowaWarszawa, 22 czerwca 2018Jak połączyć dzień ojca z mundialem? To proste, przygotujcie wspólnie przysmaki, które umilą wam kibicowanie. To idealny sposób, aby zatrzymać się na chwilę i w pełni zaangażowa
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
Patrząc na obecny wysyp mód żywieniowych i popularność superfoods, sprowadzanych z najdalszych części globu, chciałoby się rzec: cudze chwalicie, swego nie znacie! O ile w próbowaniu kuchni świata nie ma nic złego, warto cz