Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2020 r.Ziemniaczanym szlakiem przez Peru i kraje EuropyZanim ziemniak zdobył nasze podniebienia, przebył bardzo długą drogę z Ameryki Południowej. Za jego ojczyznę uznawane jest ma
Informacja prasowaZapewnij komfort swojemu gardłu z Tantum NaturaSuchość, drapanie w gardle, męcząca chrypka… jesienią Twoje gardło narażone jest na takie właśnie dolegliwości. Wbrew pozorom nie jest to związane z chło
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
W zdrowym ciele: JAGODY ACAI – owocowy fenomen czy przesadzony mit?Owoce palmy brazylijskiej, euterpe oleracea, acai berries lub po prostu jagody acai to składnik suplementów diet, który w ostatnim czasie zyskał ogromną pop
Odpierając utrzymywany wcześniej pogląd, że produktywność jezior zależy od dostępności źródeł składników pokarmowych, nowe badania wykazały, że zależy ona w rzeczywistości od światła. Odkrycia, opisane w czasopiśmi
Wydawałoby się mało istotna i często przez wiele osób nie używana rzecz. A jednak wbrew pozorom bardzo przydatna, a wręcz niezbędna w niektórych sytuacjach. Wyobraźmy sobie, że jedziemy pociągiem, jak wiadomo polska kolej w
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 6 marca 2018 r.Dzień Kobiet to idealna okazja, aby przedstawicielki płci pięknej obdarować kwiatami, prezentami i komplementami. Wśród wielu składanych życzeń, zdrowie wymieniamy zazwyczaj na pier
Najmłodsi pacjenci warszawskich ośrodków onkologicznych w towarzystwie znanych i lubianych gwiazd sceny, kina, telewizji i muzyki zaprezentują na wybiegu najnowsze kolekcje firmy Endo i projekty Łukasza Jemioła. Wyjątkowy pokaz
Informacja prasowa11 kwietnia 2018, Nowy SączKto nie lubi dobrze zorganizowanego przyjęcia tematycznego niech pierwszy rzuci kamieniem! Imprezy w stylu lat 80-tych, hawajskie luau, meksykańska fiesta, czy impreza superbohaterów?
Informacja prasowaWarszawa, 14 czerwca 2018 r.Większość z nas, bo aż 64 proc planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdr