Olej z nasion czarnuszki siewnej, stosowany na świecie od tysięcy lat, zdobywa obecnie popularność w naszym kraju. Cenionym źródłem tej rośliny są czyste tereny Maroka. Ma korzystny wpływ na układ krążenia, odpornościowy,
Informacja prasowaPoznań, 12 czerwca 2018 r.Lato to dni pełne słońca, termometry wskazujące co najmniej 20 stopni i sezon na pyszne owoce. Truskawki, arbuzy, wiśnie, czereśnie i inne tego rodzaju pyszności często wykorzystuj
INFORMACJA PRASOWA14.11.2017, ŁódźPowrót do przedszkola po przeziębieniu – kiedy? Na co zwrócić uwagę?Co roku w sezonie przeziębień, rodzice zastanawiają się, kiedy dziecko może po chorobie wrócić do przedszkola. �
Informacja prasowaWarszawa, 5 czerwca 2018 r.Lato zbliża się wielkimi krokami, a my coraz częściej wystawiamy się na promieniowanie słoneczne – które dla naszych oczu może być bardzo niebezpieczne. Rozwiązaniem dla osób
Informacja prasowaPoznań, 5 czerwca 2017 r.Jak dbać o stopy na wakacjach?Podczas wakacyjnych wyjazdów znacznie ograniczamy liczbę wykonywanych zabiegów kosmetycznych. Ze względu na wagę bagażu najczęściej zabieramy ze sob�
Informacja prasowaPoznań, 14 września 2017 r.Pasta z owocami – sposób na udany obiad Jednym z dań cieszących się niezwykłą popularnością jest pasta, którą możemy podawać na różne sposoby. Jeśli lubimy mieszać wyt
Najzdrowszy napój do świątecznych posiłków:kompot z suszonych owoców HELIOJego aromatyczny zapach roznoszący się po całym domu tworzy niesamowitą, magiczną atmosferę. Otula nas ciepłymi wspomnieniami z dzieciństwa, wywo
Informacja prasowaPoznań, 11 kwietnia 2018 r.12 kwietnia obchodzony jest Dzień Czekolady. To świetny pretekst, aby spotkać się ze znajomymi i osłodzić sobie nieco trudny dzień lub kontynuować miło rozpoczęty. Wcale nie mus
Wytrawne Walentynki: Przepis na oryginalny sernik na słono z łososiemRomantyczna kolacja przy świecach czy bombonierka pełna czekoladek w kształcie serca? Walentynkowe dylematy nie należą do najłatwiejszych. Na szczęście nie
Babka rumowo-śliwkowa z polewą karmelowo-rumowąSkładniki:Ciasto: 120g śliwek kalifornijskich 120ml ciemnego rumu 300g mąki pszennej + do obsypania formy 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody�