Informacja prasowa, 27.02.2018Żylaki nie są tylko defektem kosmetycznym a zaniedbane i nieleczone mogą doprowadzić do poważnych komplikacji zdrowotnych. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę, że nie każda pora roku jest właściw
Smacznie, zdrowo, pomarańczowo, czyli jesienne barwy na talerzuJesień, pomimo kapryśnej pogody, to zdecydowanie jedna z najbardziej urokliwych pór roku. Zachwycające kolory obecne w przyrodzie oraz warzywa i owoce, typowe dla sch
Warszawa, 26.02.2019Dzień Dawcy Szpikuw Centrum Okulistycznym Świat OkaJuż w sobotę, 9 marca w Centrum Okulistycznym Świat Oka przy ul. Merliniego 9 w Warszawie kolejny raz odbędzie się akcja rejestracji potencjalnych dawców
Uwaga! Osteoporoza najczęstszą chorobą współczesnego społeczeństwa! Zadbaj o kości i nie łam się! Dowiedz się jak chronić siebie przed tym schorzeniemDane są zatrważające! W Europie co 30. sekund dochodzi do złamań z
Zima to okres, kiedy mamy o wiele mniejszy odstęp do różnego rodzaju owoców czy witamin. Możemy zadowolić się oczywiście tymi uprawianymi w szklarniach, których smak pozostawia jednak wiele do życzenia, są one również ubo�
Zaparcia w podróżyPrzyczyny i doraźna pomoc w problemachWarszawa, 26 czerwca 2019 – Zaparcia to jedne z najczęściej występujących dolegliwości układu pokarmowego. Szacuje się, że problem dotyczy niemal 30 proc. popul
Informacja prasowaZapewnij komfort swojemu gardłu z Tantum NaturaSuchość, drapanie w gardle, męcząca chrypka… jesienią Twoje gardło narażone jest na takie właśnie dolegliwości. Wbrew pozorom nie jest to związane z chło
Informacja prasowa Wrocław, 14 stycznia 2020 r.CM International wchodzi na rynek nigeryjskii wskazuje kierunki ekspansji geograficznejCM Int
Materiał prasowyVisolvitowy Dzień Dziecka! Niech radość trwa cały rok!Radość, beztroska, zabawa… Dzień Dziecka to ten szczególny czas dla wszystkich najmłodszych. Spraw, aby Twoje pociechy czuły się wyjątkowo, były p
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 1 sałata rzymska lub dębowa• 1 średnie jabłko• 1 garść suszonej żurawiny• 1 łyżka soku z cytryny• świeżo zmielony czarny pieprz