Informacja prasowaPoznań, 25 października 2017 r.Pomidorowe szaleństwo z okazji Światowego Dnia Makaronu, czyli przepis na idealny sos bolońskiKuchnia włoska to jedna z najbardziej popularnych kuchni w Europie. Słynie z arom
Nie wysypiasz się. Możesz być chory nawet na rakaWypowiedź: lek. med. Magdalena Piórkowska, internista, ekspert kampanii „Śpij Zdrowo!”.W czasie snu 70 proc. komórek układu odpornościowego ulega regeneracji. Światow
Informacja prasowaPoznań, 12 lipca 2017 r.Herbata nie musi być nudnaCzym zaskoczyć swoich przyjaciół, którzy odwiedzają nas regularnie i znają nasze wszystkie kulinarne popisy? Jak się okazuje, zadziwić możemy ich nawet�
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa
Suchość w ustach: przyczyny i zapobieganieSuchość w ustach (kserostomia), która jest skutkiem niedoboru śliny, powodować może problemy z mówieniem, połykaniem czy odczuwaniem smaku. Przyczyną tej dolegliwości może być ra
Warszawa, 12 września 2017 r.Nowość! Naturell Żelazo Organiczne + CNaturell wprowadza na rynek nowy produkt: Naturell Żelazo Organiczne + C. Innowacyjna formuła preparatu w formie TABLETKI do ssania INSTANT zawierająca mikroen
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 6 czerwca 2018 r.Komórki macierzyste – nasza wewnętrzna dawka zdrowiaKażdy z nas posiada życiowe pasje, których realizacja wymaga dużej ilości czasu, zaangażowania i… zdrowia. Co powinniś
Materiał prasowyVisolvitowy Dzień Dziecka! Niech radość trwa cały rok!Radość, beztroska, zabawa… Dzień Dziecka to ten szczególny czas dla wszystkich najmłodszych. Spraw, aby Twoje pociechy czuły się wyjątkowo, były p
Wrocław, 19.01.2018INFORMACJA PRASOWAMARKA: Well WellASORTYMENT: VEGE SMALCZYK Z FASOLI Z JABŁKIEM I CEBULKĄ – 125 g NOWOŚĆNowość marki Well Well – VEGE SMALCZYK Z FASOLI Z JABŁKIEM I CEBULKĄ – pyszny, roślinny
Umami – co to za smak? #UmamiSłodki, słony, kwaśny, gorzki – zgodnie z powszechnym wyobrażeniem to właśnie w tych czterech kategoriach nasz zmysł smaku klasyfikuje to, co jemy. Tymczasem już od blisko 20 lat w świecie sma