Najmłodsi pacjenci warszawskich ośrodków onkologicznych w towarzystwie znanych i lubianych gwiazd sceny, kina, telewizji i muzyki zaprezentują na wybiegu najnowsze kolekcje firmy Endo i projekty Łukasza Jemioła. Wyjątkowy pokaz
Nowy Sącz, 30.07.2018Nie smakuje mi! Nie zjem tego! – Ile razy usłyszałaś takie stwierdzenia z ust swojej pociechy? Gotowanie dla niejadka to prawdziwe wyzwanie, szczególnie gdy dziecko lubi wybrzydzać, a przy każdym posiłk
Szata roślinna Polski (podobnie jak klimat) ma charakter przejściowy – świadczą o tym zasięgi niektórych drzew, np. sosny, dębu, buka i świerka. Lesistość Polski wynosi obecnie prawie 29%. Gdy w europie ponad 32%. Najwięk
Znane są z tego, że wpadają w nie harcerze pośród pokpiwań Stokrotek… tak przynajmniej piosnka głosi. Z autopsji natomiast większość z nas wie, że ich liście parzą i zostawiają na skórze bąble. Więc po co nam w ogól
Informacja prasowa Wrocław, 30 stycznia 2020 r. Nestmedic poszerza dostępność mobilnego KTG w kolejnych regionach PolskiKolejny polski szpital rozpoczął współpracę ze spółką Nestmedic S.A. 10 urządzeń telemedycznego
Informacja prasowaWrocław, 19 kwietnia 2019 Pokochaj zdrowe „chwasty”!Projekt Wild&Root Food przypomina o najsmaczniejszych dzikich ziołachCzas na powrót do korzeni. Z taką inicjatywą wyszli twórcy Wild&Root Foo
Agencja reklamowa GreyTree z początkiem września rozpoczyna kolejne projekty dla branży farmaceutycznej, część nowych realizacji będzie wspierana przez Michała Galubińskiego, creative designera z wieloletnim doświadczeniem na
Pyszny, wyrazisty, wszechstronny. Burak, bo o nim mowa, to niezwykle ciekawe warzywo,o znacznie szerszym zastosowaniu w menu niż tylko w formie dobrze znanej nam surówkiz chrzanem. Obchodzony już w najbliższy piątek Dzień Burak
Informacja prasowa10 maja 2018, Nowy Sącz Partnerzy odprawieni z domu, szampan chłodzi się w lodówce, a smakowite kiełbaski powoli rumienią się na ruszcie? Wspólne grillowanie w damskim gronie to doskonały pomysł na spędze
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przysta