Kiedy staw biodrowy odmawia posłuszeństwaZwykle zaczyna się od bólu w pachwinie i biodrze, który pojawia się po długotrwałym wysiłku. Wkrótce ból daje o sobie znać nawet bez związku z wysiłkiem i utrudnia codzienną akty
Warszawa, 5 grudnia 2017 r.Poradnik dla na narciarzy i snowboardzistów, czyli o tym jak przygotować formę do bezpiecznego wypoczynku na stokuWiększość narciarzy i snowboardzistów doskonale zdaje sobie sprawę , że uprawianie
Agencja reklamowa GreyTree z początkiem września rozpoczyna kolejne projekty dla branży farmaceutycznej, część nowych realizacji będzie wspierana przez Michała Galubińskiego, creative designera z wieloletnim doświadczeniem na
Pyzata, złocista dynia jest prawdziwą królową jesieni. Cieszy kolorem, zachwyca smakiem,a w wielu domach zanim trafi do garnka, jest traktowana jako ozdoba. Dlaczego warto zaprosić ją do swojej kuchni? Odpowiedzi poszukaj u eksp
Informacja prasowaPoznań, 24 lipca 2018 r.Domowe lody z tahiniLatem z uwagi na wysokie temperatury chętnie sięgamy po lody czy desery mrożone. Choć w każdej lodziarni czy supermarkecie znajdziemy wiele smaków i rodzajów taki
Noski, zarówno większe, jak i te najmniejsze, czasami potrzebują pomocy. Dla małego dziecka katar to niemałe wyzwanie. Odpowiednia higiena nosa przynosi dziecku ulgę, pomaga pozbyć się uciążliwego kataru. Jak w bezpieczny i �
Komunikat prasowy Kraków, 18 sierpnia 2020 r.MedApp podsumowuje II kwartał 2020 rokuMedApp S.A., polska spółka technologiczno-medyczna specjalizująca się w sztucznej inteligencji, mieszanej rzeczywisto�
Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2018 r.Wiosna to czas, kiedy na rynku pojawiają się pierwsze warzywa i owoce z polskich upraw. Warto wtedy zaopatrywać się właśnie w te świeże i zrezygnować z ich mrożonych odpowiedników
W czasie Halloween, poza obowiązkowymi przerażającymi gadżetami, największą furorę robią przekąski, które często do złudzenia przypominają potwory albo rekwizyty z najlepszych filmów grozy. Jak uczcić to święto w momen
Informacja prasowaWarszawa, 28 maja 2018 r.Burgery uznawane są za jedno ze sztandarowych amerykańskich dań, kulinarny symbol Stanów Zjednoczonych. Najpopularniejszymi są te ze średnio wysmażoną wołowiną, żółtym serem, sa