Niezapowiedziana wizyta, leniwy weekend, pusta lodówka, brak czasu – kulinarną odpowiedzią na każdy z tych problemów jest znana wszystkim zapiekanka. Choć kojarzy się z szybkim i prostym daniem, które ma za zadanie głównie
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 listopada 2017 r. Szukasz informacji o chorobie Gauchera? – powstała nowa strona internetowaMa powszechne objawy, jednak jej rozpoznanie może trwać nawet 10 lat. Mimo że, choroba Gauchera jest
Każdy marzy o pięknych zębach. Eksperymentujemy z różnymi produktami do ich pielęgnacji, ale często zapominamy o najważniejszym – ich zdrowiu. Jak zatem dbać o idealny uśmiech oraz na co zwracać uwagę przy wyborze produkt
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2018 r.Uwielbiana przez wszystkich, dobra zarówno na słodko, jak i wytrawnie – pizza. Ten wywodzący się z Włoch przysmak jest jednym z najlepiej znanych fast foodów na świecie. Oryginalna t
Łódź, 21 marca 2018Informacja prasowaŻyjemy coraz szybciej, a chwile kiedy możemy zwolnić i zrelaksować się noszą znamiona dobra luksusowego. Przekłada się to również na rodzaje dań, które przygotowujemy lub zamawiamy.
Podróż do świata zdrowiaW upalny wakacyjny czas nie zapominajmy o kremie z filtrem ochronnym, piciu wody i zdrowych olejach. Te ostatnie zapewnią naszemu organizmowi należytą ochronę przed różnymi chorobami, będą wspomaga�
Warszawa, 1 września 2017 r.INFORMACJA PRASOWA3 kroki profilaktyki raka tarczycy Wrzesień to miesiąc budowania świadomości o raku tarczycy. Sprawdź, kogo może dotyczyć ta choroba, jak można się przed nią uchronić, a tak�
Zima się już kończy i niedługo przyjdzie czas świeżych owoców i warzyw. Wielu czeka na moment, kiedy będzie można pójść do ogródka i zerwać świeże warzywa, czy pójść do sklepu lub na plac targowy i tam zrobić zakup
Jesienne dania wcale nie muszą być nudne ani ciężkie. Przygotowując tygodniowe menu warto zainspirować się potrawami z innych części świata, które nie tylko wprowadzą nowe akcenty do naszej kuchni, ale też pokazują ciekaw
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór