Informacja prasowa19/03/2020Domeny.pl: przybywa miejsc w sieci nawiązujących do koronawirusa, wielu z nich lepiej unikaćLawinowo wzrosła liczba domen ze słowami „covid” i „virus”Liczba rejestracji adresów internetowyc
Informacja prasowa Wrocław, 22 września 2020 r. Notowana na NewConnect innowacyjna firma telemedyczna Nestmedic, przedłuża umowę z fińskim dystrybutorem Steripolar Oy. Nowy kontrakt został zawarty na tych samych warunkach i o
Zasmakuj Italii w swojej kuchni!– Mąka na pizzę z linii „Domowa Piekarnia” od Młyna JaczkowiceJest najpopularniejszym daniem na świecie, a w ubiegłym roku została wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO jako niem
Informacja prasowaArmia dobrych bakterii na straży odporności naszych dzieci!Coraz częściej słyszymy, że „odporność bierze się z brzucha”. Co to właściwie oznacza? Chodzi o stan naszej mikroflory jelitowej, która wpł
Wiosną i latem, gdy przypada pełnia sezonu na wszelkie warzywa i owoce, znacznie łatwiej jest przygotować aromatyczny i apetyczny obiad. Jednak, gdy tylko drzewa zaczną przybierać bajeczne kolory, a chodniki pokryją się kasztan
Masz piękne, ciemne włosy, ale brakuje im blasku czy wyraźnego odcienia. Wydają Ci się nijakie i zastanawiasz się, czy zmienić na trwałe ich kolor. Czy użyć farby do włosów, a może wystarczy szampon koloryzujący, który z
Zdrowie z natury. Rokitnik – Poznaj jego właściwości i dowiedz się, jak korzystać z jego wyjątkowej zdrowotnej mocy.Właściwości rokitnika sprawiły, że od kilku lat staje się on coraz bardziej rozpoznawalny i popularn
Pełnoziarniste wspólne śniadanko – Pomysł na pełnoziarnistą kaszkę orkiszową z melonem i chrupkami – dla dzieci już po 8 mc i dorosłychPełnoziarniste dania powinny znaleźć się w menu nie tylko dorosłych, ale tak
Informacja prasowa20 czerwca 2018, Nowy SączCzerwiec to miesiąc, kiedy na stole królują eleganckie szparagi. Według legendy warzywa te zawdzięczamy królowej Bonie, a w czasach PRL-u ochoczo zajadali się nimi dygnitarze. Zielo
Informacja prasowaWarszawa, 8 listopada 2017 r.Ziemniaki, lubiane przez 80% Polaków, często goszczą na polskich stołach. Z badań zrealizowanych na potrzeby kampanii „Ziemniaki czy kartofle? Wybierz, smakuj i jedz” wynika, ż