Burger wegetariański z awokado i śliwką kalifornijskąSkładniki: 2 dojrzałe awokado 2 większe ząbki czosnku 1/2 szklanki nerkowców 4-5 suszonych śliwek kalifornijskich 4 czubate łyżki ugotowanej, jasnej
Informacja prasowaENTitis (ucho, nos, gardło)specjalistyczny produkt wspierający odporność1Wyjątkowo odporne dziecko, czyli przełomowe odkrycie szczepu Streptococcus salivarius K12Za sukcesem produktu ENTitis stoi prof. John
Informacja prasowaCzy można samodzielnie wyleczyć infekcję intymną?Infekcje intymne to jedna z najczęstszych przyczyn wizyt u ginekologa. W zasadzie każda kobieta doświadczy ich przynajmniej raz w życiu. W nowym, ogólnopolsk
Barszcz nie tylko czerwony – nieznane oblicza świątecznej zupyCzerwony i biały to tylko dwa kolory, jakie może przybrać barszcz. Zgodnie z definicją jest to bowiem zupa o wyraźnym smaku, przygotowana na zakwasie, z dodatkiem
Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Kulinarnie mocni są wszędzieNawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. Jak to zrobić, uczyło się ponad 8 tysięcy
Informacja prasowaWarszawa, 12 kwietnia 2018 r.Kiedy dni stają się dłuższe i cieplejsze zaczynamy raptownie zmieniać naszą garderobę na lżejszą, nawet wtedy, gdy pogoda pozostaje zmienna i często słoneczny poranek zamienia
Najmłodsi pacjenci warszawskich ośrodków onkologicznych w towarzystwie znanych i lubianych gwiazd sceny, kina, telewizji i muzyki zaprezentują na wybiegu najnowsze kolekcje firmy Endo i projekty Łukasza Jemioła. Wyjątkowy pokaz
Babka rumowo-śliwkowa z polewą karmelowo-rumowąSkładniki:Ciasto: 120g śliwek kalifornijskich 120ml ciemnego rumu 300g mąki pszennej + do obsypania formy 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody�
Jak dbać o oczy w wieku dojrzałym?Pogorszenie jakości widzenia wśród osób dojrzałych to powszechny problem. Przywykliśmy przyjmować go jako nieuniknioną konsekwencję upływu czasu i sporo w tym racji – wraz z wiekiem
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.