Pełnoziarniste wspólne śniadanko – Pomysł na pełnoziarnistą kaszkę orkiszową z melonem i chrupkami – dla dzieci już po 8 mc i dorosłychPełnoziarniste dania powinny znaleźć się w menu nie tylko dorosłych, ale tak
Informacja prasowaZapewnij komfort swojemu gardłu z Tantum NaturaSuchość, drapanie w gardle, męcząca chrypka… jesienią Twoje gardło narażone jest na takie właśnie dolegliwości. Wbrew pozorom nie jest to związane z chło
Informacja prasowa 18 lipca 2018, WarszawaRozgrzewka przed treningiem. Dlaczego jest ważna?Jednym z głównych grzechów osób zaczynających swoją przygodę ze sportem jest brak rozgrzewki. Powinniśmy ją wykonywać nie tylko po
Zioła w pastach do zębówZiołowe pasty do zębów często zawierają składniki takie jak mięta pieprzowa czy goździk. Jednak w ich składzie mogą znajdować się również mniej znane, jak stosowany od tysiąclecia w krajach ar
Otwórz z nami „Sezon na naleśnika”!W czerwcu lato wybuchło feerią barw. Pojawiły się utęsknione sezonowe zapachy i smaki. To idealny moment, żeby skorzystać z dobrodziejstw natury i czerpać z niej inspirację w kuchni. C
5 ciekawostek na temat lodów, o których niewiele osób ma pojęcieZima powoli zbliża się ku końcowi, a wyższe temperatury sprawiają, że z chęcią będziemy sięgać po chłodne desery. Lody tworzone są od tysięcy lat, a mil
Informacja prasowaPoznań, 20 lutego 2018 r.Poznaj fleksitarianizm i ogranicz bezmięsne potrawy Nowym trendem wśród osób, które stawiają na zdrowy tryb życia jest fleksitarianizm. To dieta, której przestrzeganie wiąże się
Aromatyczne kotleciki z kaszą jaglaną i pastą sezamową – bez jaj i bułki tartej – dla dorosłych i dzieci już po 12 miesiącu! Poniżej przepis na pyszne kotleciki, w których rozsmakują się zarówno dorośli jak i dzi
SZYBKI TORCIK W SŁOICZKU Z KREMEM CYNAMONOWYM I ORZECHAMI – NA JESIENNĄ CHANDRĘSkładniki na 2 porcje:• gotowy spód tortowy ciemny Dan Cake• serek mascarpone – 150 g• śmietanka 36% – 150 g• cukier puder –
Informacja prasowaPoznań, 31 stycznia 2018 r.Podwieczorek to posiłek jadany najczęściej między godziną 14:30 a 18.00. Jego zadaniem jest wypełnić czas między obiadem, a kolacją. Ostatnio coraz częściej jednak nazwa używa